Максимална победа одбојкашица Србије против Немачке

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Sep.2022, 17:37

Максимална победа одбојкашица Србије против Немачке

Женска одбојкашка репрезентација Србије савладала је данас Немачку 3:0 (25:23, 22:22, 25:23) у трећем колу Ц групе Светског првенства у полкјском Лођу. Фото: Танјуг/АP/Frank Augstein Најефикаснија у српском тиму била је Тијана Бошковић са 24, Бианка Буша освојила је осам, а Јована Стевановић седам.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> Српске одбојкашице имају скор 3-0, а већ сутра играју против Казахстана (13.00), а потом групну фазу завршавају против САД 1. октобра (19.00).
По четири првопласиране екипе из сваке од четири групе избориће пласман у другу фазу турнира у којој ће селекције бити смештене у две групе од по осам тимова.
По четири најбоље пласиране репрезентације из новоформираних група учествоваће у четвртфиналу 11. октобра.
Полуфинала су заказана за 12. и 13. октобар, а меч за треће место и финале играће се 15. октобра у холандском Апелдорну.
Đerona saopštio spisak za trenažni centar

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Максимална победа одбојкашица Србије против Немачке се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.