Објављен званични узрок смрти краљице Елизабете Друге

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Sep.2022, 17:04

Објављен званични узрок смрти краљице Елизабете Друге

Краљица Елизабета Друга умрла је од старости, стоји у данас објављеном званичном документу о њеној смрти. Фото: Танјуг/АP/Aaron Chown У умрлици краљице Елизабете Друге наведено је да је она преминула 8. септембра у 15.10 у замку Балморал у Шкотској, као и да је тада имала је 96 година, преноси >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Би-Би-Си.
Наводи се да је документ је објавила надлежна институција у Шкотској, а потписала га је краљичина ћерка принцеза Ана. Додаје се да је краљичина смрт регистрована у Абердинширу 16. септембра, а да у умрлици стоје и имена њеног оца краља Џорџа Шестог и мајке Елизабет Бовес Лајон.
Indijski sud odobrio abortus ženama do 24. nedelje trudnoće

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Објављен званични узрок смрти краљице Елизабете Друге се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.