Одбојкашки „Меморијал великана“ овог викенда у малој сали СПЕНС-а

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Sep.2022, 15:57

Одбојкашки „Меморијал великана“ овог викенда у малој сали СПЕНС-а

Уочи почетка нове сезоне ОК Војводина окупиће у малој сали Спенса спортске пријатеље и игром на терену одати почаст и евоцирати успомену на одбојкашке легенде, Жарка Петровића и Радована Дабића. Фото: Pixabay/TaniaVdB Меморијал великана биће одигран тринаести пут, пети пут баш под >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << овим именом, а од 30.септембра до 2.октобра снаге ће одмерити словеначки Волеј, грчки ПАОК, бугарски Левски и, наравно, домаћин Војводина.
„Овај турнир за нас има посебну вредност и значење, јер га организујемо у част бивших играча и саиграча. Очекујем да ћемо у три дана имати прилике да одиграмо добре мечеве, против заиста квалитетних екипа, тако да ће то бити важан испит за нас, да видимо како напредујемо у такмичарској форми“, истиче шеф стручног штаба Слободан Бошкан и наставља:
„Задовољан сам претходним турниром и начином на који смо победили Звезду и Млади радник. Када су у питању учесници меморијала, најмлађи тим има Левски из Софије, који чине и пет јуниорских репрезентативаца, бронзаних са недавно завршеног Европског првенства. Друга два ривала су значајно искуснија, па је то права прилика да се добро одмеримо и да видимо где смо када су на другој страни тимови попут Волеја и ПАОК-а. Са Волејом нам стижу и два наша бивша играча Немања Машуловић и Вук Тодоровић. Верујем да смо спремни за све оно што нас чека, посебно у предстојећој такмичарској сезони. Здравствени билтен је добар, само Парапунов има мали проблем са леђима, али се и он успешно опоравља.
Фото: ОК Војводина Максим Буцуљевић, искусни дизач Војводине, први пут ће бити учесник Меморијала великана. Изузетно ми је драго што ћу играти на овом турниру. То што су сви учесници из различитих земаља доноси меморијалу посебну драж. Сигуран сам да ће сви они који буду гледали мечеве, потпуно уживати у одбојци. За нас је јако важно како ћемо изгледати ова три дана, јер нас брзо после турнира очекују важни мечеви, куп утакмица, па борба за трофеј Суперкупа. Играо сам у Волеју и овај словеначки клуб увек направи добар тим, такав да може да се бори и на европској сцени. ПАОК има такође одличну екипу, док нам је највећа непознаница Левски. Ми смо задовољни како напредујемо. Трудимо се да се што боље уиграмо, да будемо на нивоу и спремни за сезону. Наравно, позивамо публику да нас подржи на овом турниру“, поручује Буцуљевић.
Analiza: Šta je pokazao „novi“ novosadski klub – Novi sad 1921?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Одбојкашки „Меморијал великана“ овог викенда у малој сали СПЕНС-а се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.