Званичник САД: Рано је рећи да су цурења гасовода „саботажа“

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Sep.2022, 08:26

Званичник САД: Рано је рећи да су цурења гасовода „саботажа“

Упркос страховањима америчких савезника да су цурења гасовода Северни ток намерно изазвана, САД верују да је преурањено за закључак да је реч о „саботажи“, изјавио је високи амерички војни званичник који није желео да буде именован. Фото: Танјуг/ Danish Defence Command via AP „Многи наши >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << партнери, како ми се чини, закључили су или верују да је у питању саботажа. Ја још нисам у позицији да могу да кажем да ли је то тако или није“, додао је званичник, преноси агенција Ројтерс.
На питање да ли се може искључити било каква умешаност САД у цурења гасовода, војни званичник је одговорио да „САД апсолутно нису укључене у то“.
Pušilin: Odluka naroda DNR o ulasku u sastav Rusije očekivana

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Званичник САД: Рано је рећи да су цурења гасовода „саботажа“ се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.