Ђоковић не игра у дублу у Тел Авиву, Ерлих се повукао због повреде

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Sep.2022, 18:58

Ђоковић не игра у дублу у Тел Авиву, Ерлих се повукао због повреде

Новак Ђоковић неће играти дубл на АТП турниру у Тел Авиву, пошто се његов партнер Јонатан Ерлих повукао са турнира због повреде. Фото: Танјуг/AP/Ariel Schalit Ђоковић је требало да наступи са Ерлихом у дублу и тако израелском тенисеру увелича учешће на последњем професионалном турниру >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у каријери, али спектакл је изостао.
Ерлих се повредио пре пар дана на тренингу, па 45-годишњи селектор израелске Дејвис куп репрезентације није могао да наступи на турниру у Тел Авиву.
Ђоковић и Ерлих требало је да играју против Арендса и Стивенса, али је током загревања Израелац схватио да не може да издржи меч.
Израелац је у каријери освојио 22 титуле у дублу, а једну од њих управо са Ђоковићем – у Квинсу 2010. године.
Ђоковић ће ипак играти у некадашњој престоници Израела, пошто ће му у четвртак противник у другом колу бити шпански тенисер Пабло Андухар Алба.
Турнир у Тел Авиву је из серије АТП 250, а наградни фонд је 949.475 долара.
Poznat prvi Đokovićev rival u Tel Avivu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ђоковић не игра у дублу у Тел Авиву, Ерлих се повукао због повреде се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.