Словачки премијер: „Убиће нам привреду“

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Sep.2022, 10:56

Словачки премијер: „Убиће нам привреду“

Словачки премијер Едуард Хегер рекао је да су растући трошкови струје довели економију земље у опасност од „колапса“. Фото: Wikimediacommons/European People’s Party То пише Фајненшел тајмс, а преноси Ројтерс.
Хегер је рекао да би повећање цена након сукоба Русије и Украјине „убило“ привреду >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << земље уколико не добије милијарде евра подршке из Брисела, рекао је Хегер у интервјуу, како преноси ФТ.
Хегер је такође упозорио да ће бити приморан да национализује снабдевање електричном енергијом у земљи ако до тога не дође, додаје се у извештају.
Kina povećala kapacitete za proizvodnju struje iz uglja

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Словачки премијер: „Убиће нам привреду“ се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.