Митровић: Израсли смо у озбиљну екипу са којом нико не жели да игра

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Sep.2022, 09:37

Митровић: Израсли смо у озбиљну екипу са којом нико не жели да игра

Александар Митровић био је задовољан после победе у Ослу и рекао је да суоз постали озбиљна екипа са којом нико не би желе да игра. Фото: Танјуг/AP/Darko Vojinovic Радује се дуелима са најбољим светским селекцијама у наредном циклусу и нада се да ће екипа увек играти своју игру, без обзира >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на противника.
„Циљ је пре сваке утакмице да дамо све од себе. Да на крају утакмице пружимо један другом руку, погледамо се у очи и знамо да смо дали све од себе. Када се томе дода појединачни квалитет који поседујемо у екипи, мислим да изгледамо као једна озбиљна екипа са којом нико не би желео да игра. Надам се да ће тако бити у будућности”, рекао је после меча за РТС Александар Митровић.
Рекордер по броју голова у националном тиму постигао је против Норвешке 50. погодак у дресу Србије и сматра да је остварен велики успех.
„Без обзира ко је са друге стране, ми играмо нашу игру. Такмичимо се, надмећемо се… Данас смо успели да остваримо велики успех, дошли смо до другог шешира. Идемо у лигу изнад, играћемо са најбољим репрезентацијама света, што је и био циљ. Да видмо где смо”, рекао је Митрогол, јавља РТС.
Sjajna Srbija slavila u Oslu za plasman u elitu! (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Митровић: Израсли смо у озбиљну екипу са којом нико не жели да игра се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.