Велика Британија: Путин ће у петак објавити присаједињење Украјинских области

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Sep.2022, 10:38

Велика Британија: Путин ће у петак објавити присаједињење Украјинских области

Председник Русије Владимир Путин ће током обраћања парламенту, предвиђеним за петак, објавити присаједињење самопроглашених Народних Република Доњецк и Лугањск, као и делова Херсонске и Запорошке области под контролом руске војске, у којима се одржава референдум о придруживању >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Русији, саопштава британско Министарство одбране. Фото: Wikimediacommons/vector map Референдуми, који су у току на овим територијама требало би данас да буду завршени, пише у саопштењу објављеном на званичном Твитер налогу Министарства, преноси Ројтерс.
„Руски лидери се готово сигурно надају да ће свака најава о присаједињењу бити схваћена као оправдање специјалне војне операције и да ће консолидовати патриотску подршку сукобу“, наводи се у објави.
Poslednji dan referenduma za pridruživanje Rusiji

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Велика Британија: Путин ће у петак објавити присаједињење Украјинских области се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.