Ердоган: Желимо да организујемо сусрет Путина и Зеленског

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Sep.2022, 20:00

Ердоган: Желимо да организујемо сусрет Путина и Зеленског

Турски председник Реџеп Тајип Ердоган поновио је данас да би желео да организује састанак председника Руске Федерације и Украјине, Владимира Путина и Володимира Зеленског. Фото: Танјуг/AP Photo/Burhan Ozbilici „Турска се залаже за организовање састанка председника Руске Федерације >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и Украјине“, рекао је Ердоган, пренела је агенција Анадолија.
Он је напоменуо да дијалог Турске са Русијом и Украјином напредује и као пример таквог достигнућа навео је споразум о „коридору житарица“ кроз који је из Украјине већ извезено више од пет милиона тона пољопривредних производа, додаје Интерфакс.
Putin: Zapad prema Rusiji mora da se odnosi sa poštovanjem

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ердоган: Желимо да организујемо сусрет Путина и Зеленског се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.