Да ли заиста желите да уштедите када купујете? Ево како!

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Sep.2022, 19:01

Да ли заиста желите да уштедите када купујете? Ево како!

Када идете у куповину у супермаркет, да ли вас више привлаче скупљи брендирани производи? Фото: Pixabay/itkannan4u Да ли сте икада ушли у супермаркет да купите неколико ствари и отишли ​​са пуним колицима за куповину и полупразним новчаником?
Дефинитивно да и то више пута. Знајте >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да нисте сами, чак и најпажљивији људи могу лако пасти у једну од бројних замки супермаркета. Постоје многе стратегије које примењују менаџери продавница, почевши од висине полица.
Ове последње, наиме, нису замишљене случајно, већ имају за циљ да утичу на наше куповне изборе.
Како? Можда никада нисте превише размишљали о томе, али није случајно да нашу пажњу највише привлаче производи најпознатијих (а често и скупљих) брендова. То се дешава зато што су постављени на висини нашег погледа. Да бисте уштедели, погледајте и доње полице, где се често могу наћи храна и други производи по нижим ценама.
Да ли сте икада приметили да се чоколаде, бомбоне и разни слаткиши углавном стављају на доње полице или близу касе? Опет, ово није случајан избор, већ намерно да деца их виде и крену да притискају родитеље да им удовоље.
Друга веома честа стратегија је да се одређени производ с времена на време премешта на друго место где се обично налази како би купцу било готово немогуће да га пронађе, који је приморан да се креће између различитих полица и да му буде лакше и у искушењу да купи нешто друго, што можда и није толико неопходно.
Стратегије штедње Шта можемо да урадимо да не упаднемо у замке супермаркета?
Ево неколико стратегија које нам могу помоћи да уштедимо: Носите своју листу за куповину Не идите у супермаркет када сте гладни (да не бисте напунили колица превише хране, можда чак и нездраве)  Погледајте различите понуде унапред Не губите превише времена на лутање по супермаркету да бисте избегли непотребне куповине Znate li čemu služi rupa u otvaraču za limenke?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Да ли заиста желите да уштедите када купујете? Ево како! се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.