Меси: Мбапе је комплетан играч који ће годинама бити најбољи на планети

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Sep.2022, 14:10

Меси: Мбапе је комплетан играч који ће годинама бити најбољи на планети

Лионел Меси игра сјајно у новој сезони. Потпуно физиочки припремљен јер је прошао комплетан циклус рада код тренера Кристофа Галтијеа, Аргентинац је играма подсетио на најбоље дане у каријери. Фото: Танјуг/AP Photo/Laurent Cipriani Нема утакмице у којој није био стрелац или асистент, а >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у интервјуу датом Христу Стоичкову, некадашњој највећој звезди Бугарске, говорио је својим пријатељима Нејмару и Килијану Мбапеу. „Са Нејем се знам у душу, забављали смо се на терену неколико година у Барселони и жао ми је што нисмо и више. А, онда нас је живот спојио у Паризу. Драго ми је да играм са њим и да се свакодневно дружимо. Исто важи и за Килијана, који је права звер на терену, супер јак играч у дуелима један на један, тражи стално простор, веома је брз, са одличном осећајем за гол. Он је по мени комплетан играч, што стално показује и сигурно је да ће у наредним годинама бити један од најбољих играча на планети“, сматра Меси.
Знао је Аргентинац да ће имати компликовану прву сезону у Паризу. „Тек сам откривао нови клуб, породица и ја смо имали ново окружење, први пут у каријери смо били ван Барселоне. Знао сам да ће се све то одразити и на моју игру, као што сам знао и да ћу ове бити максимално спреман за све што ме очекује. Имамо огромну енергију у тиму, уживамо на терену, забављамо се и имамо циљ да освојимо Лигу шампиона. Неће бити то лако, прошле године смо имали то лоше искуство против Реала, али у Лиги шампиона не побеђује увек најбољи, већ онај који се најбоље припреми“, сматра Меси.
„Orlovi“ stigli u Oslo pred odlučujući meč sa Norveškom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Меси: Мбапе је комплетан играч који ће годинама бити најбољи на планети се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.