Обрадовић: Није лако играти са једним плејмејкером

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Sep.2022, 11:46

Обрадовић: Није лако играти са једним плејмејкером

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изјавио је да је било јако тешко играти на ВТБ Суперкупу у Москви са само једним плејмејкером, Јамом Мадаром. Фото: ABA liga/Dragana Stjepanovic Партизан је на турниру у Москви освојио четврто место.
„Мислим да је добро што смо дошли на турнир, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << играли смо против три јако добре екипе. Да проверимо још једном у ком смо стању и да проверимо шта је све оно што треба да поправимо пред почетак утакмица у званичној сезони. Није лако играти са само једним плејмејкером. Очигледно је било да је то један од главних проблема. Пробали смо неке играче на тој позицији, све у свему било је добро што смо на овом турниру. Сада је испред нас осам дана до прве званичне утакмице против Цибоне“, рекао је Обрадовић за Јутјуб канал Партизан.
„Црно-бели“ у недељу, 2. октобра, играју против Цибоне у Загребу меч првог кола АБА лиге.
Košarkašice Srbije bolje od Malija na Svetskom prvenstvu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Обрадовић: Није лако играти са једним плејмејкером се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.