Председник Јужне Кореје демантовао да су нарушени односи са САД

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Sep.2022, 11:30

Председник Јужне Кореје демантовао да су нарушени односи са САД

Јужнокорејски председник Јун Сук-јул изјавио је данас да нису тачни наводи медија да су нарушени односи Сеула са Сједињеним Државама, након што је опсовао током своје посете Њујорку прошле седмице. Фото: Танјуг/Chung Sung-Jun Јун је опсовао након што је у среду кратко разговарао са >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << америчким председником Џозефом Бајденом у Њујорку, где је учествовао на Генералној скупштини Уједињених нација.
Опозиција оптужује Јуна да је увредио Бајдена и осрамотио Јужну Кореју, пошто су локални медији првобитно објавили да је јужнокорејски председник рекао да ће Бајден бити осрамоћен уколико у Конгресу не прође закон за финансирање глобалне иницијативе.
Серија гафова и контроверзија засенила је Јунову прву важну прекоокеанску турнеју која је укључила посету Великој Британији и Канади, што је довело до озбиљног пада његовог рејтинга и заједљивих критика, чак и из његове партије, пренео је Ројтерс.
Japan zabranio izvoz proizvoda za hemijsko oružje u Rusiju

 
 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Председник Јужне Кореје демантовао да су нарушени односи са САД се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.