АТП листа: Алкараз држи прво место, Ђоковић још увек седми

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Sep.2022, 10:41

АТП листа: Алкараз држи прво место, Ђоковић још увек седми

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић задржао је седмо место на најновијој АТП листи, која је објављена данас. Фото: Танјуг/AP/Luca Bruno Ђоковић је сакупио 3.570 бодова, а најбољи српски тенисер ће ове недеље играти на АТП турниру у Тел Авиву.
Прво место држи Шпанац Карлос Алкараз >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << са 6.740 бодова, док је други Норвежанин Каспер Руд са 5.850. Шпанац Рафаел Надал је трећи са 5.810 поена.
Рус Данил Медведев је четврти са 5.065 поена, а иза њега су Немац Александар Зверев са 5.040 и Грк Стефанос Циципас са 4.810 бодова.
Британац Камерон Нори је осми, док је девети Рус Андреј Рубљов. Италијан Јаник Синер напредовао је за једну позицију и тренутно је десети тенисер света.
Када је реч о осталим српским тенисерима, Миомир Кецмановић је напредовао за једну позицију и сада је 32. играч света, док је Филип Крајиновић назадовао за једно место и тренутно је 42. на АТП листи.
Ласло Ђере је пао за пет места и сада је 72. тенисер света, док је Душан Лајовић направио седам корака напред и тренутно је 86.
Наредна АТП листа биће објављена за недељу дана.
Mladi vaterpolisti Srbije šampioni Evrope

Преузмите андроид апликацију.
Чланак АТП листа: Алкараз држи прво место, Ђоковић још увек седми се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.