Кецмановић елиминисан на старту турнира у Сеулу

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Sep.2022, 10:21

Кецмановић елиминисан на старту турнира у Сеулу

Српски тенисер Миомир Кецмановић није успео да се пласира у друго коло АТП турнира у Сеулу, пошто је данас поражен од 221. играча света, Американца Александра Ковачевића, са 6:4, 6:4. Фото: Танјуг/AP Photo/Marta Lavandier Меч је трајао сат и 33 минута. Ковачевић је добио први сет, пошто је одлучујући >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << брејк направио у десетом гему. Кецмановић је заиграо ангажованије у другом сету, а у првом гему није искористио три брејк лопте. Српски тенисер је у петом гему направио брејк и повео 3:2, а онда је на свој сервис стигао до 4:2.
Међутим, Кецмановић је потом направио серију грешака и дозволио је ривалу да освоји четири гема заредом и заслужено дође до победе.
Кецмановић, 33. играч на АТП листи, на овом турниру био је постављен за седмог носиоца, док је Ковачевић до главног жреба стигао као „лаки лузер“.
Ковачевић ће у другом колу играти са победником меча између Аустралијанца Кристофера О“Конела и Чун Хсин Ценг из Кинеског Тајпеха.
АТП турнир у Сеулу игра се за наградни фонд од 1.237.570 долара.
Košarkašice Srbije bolje od Malija na Svetskom prvenstvu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кецмановић елиминисан на старту турнира у Сеулу се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.