Претежно облачно, са кишом и пљусковима, РХМЗ најавио велике количине падавина

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Sep.2022, 07:24

Претежно облачно, са кишом и пљусковима, РХМЗ најавио велике количине падавина

У Србији данас претежно облачно, ујутро и топлије, пре подне местимично с кишом и локалним пљусковима. Који ће после подне и увече, када се очекује више падавина, бити праћени и грмљавином. Фото: Градске инфо Јутарња температура од 9 до 16, највиша дневна од 19 до 22 степена, саопштио >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је Републички хидрометеоролошки завод.
Ветар слаб и умерен, на југу Баната и у брдско-планинским пределима повремено јак, јужни и југоисточни, на северозападу Србије краткотрајно и северозападни.
У Новом Саду претежно облачно, ујутро и топлије, пре подне углавном суво, после подне и увече с кишом и пљусковима, а могућа је и грмљавина.
Ветар слаб и умерен јужни и југоисточни. Јутарња температура од 13 до 16, највиша дневна око 21 степен.
У Србији у уторак претежно облачно с кишом, локалним пљусковима и грмљавином и са условима за већу колицину падавина.
Од среде променљиво, местимично с кишом и локалним пљусковима с грмљавином.
До суботе топло, уз краткотрајни мањи пад температуре средином седмице, а од недеље хладније.
Републички хидрометеоролошки завод (РХМЗ) упозорио је да се данас очекују киша и локални пљускови с грмљавином, који ће се интезивирати после подне и увече.
Golubović: Istorija podzemnog Beograda može biti atrakcija

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Претежно облачно, са кишом и пљусковима, РХМЗ најавио велике количине падавина се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.