Маљковић после пораза: Тренирам девојчице које никада нису виделе овако нешто

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Sep.2022, 18:30

Маљковић после пораза: Тренирам девојчице које никада нису виделе овако нешто

Марина Маљковић, селекторка кошаркашке репрезентације Србије, сумирала је утиске након пораза од Аустралије. Фото: ФИБА Селекторка је објаснила шта се догодило.
„Није се ништа специјално догодило, играли смо против ривала који знатно бољи од нас. Немојте молим вас да се >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << нешто догодило. Десило се то да девојчице које тренирам никада у животу нису играле против оваквих тела и овакве високе и јаке екипе каква је Аустралија. Са друге стране, имали смо лоше моменте.
Правиле смо грешке које нисмо смели да правимо, али не видим да се ишта специјално догодило. Сутра веч играмо против Малија, који је јако незгодина екипа, која свима звучи као аутсајдер, али су против Француске показали да то није истина. Остају нам те две утакмице, Мали и Француска“, рекла је селекторка Марина Маљковић после меча.
Србија сутра до 5.30 игра против Малија претпоследњи меч групне фазе. „Поред наше младости, имамо и огромно неискуство играња великих утакмица. Нећу никада нећу да дозволим да било ко напдне ове девојке. Оне то не заслужују ни на један начин. Не дозвољвам да било ко каже нешто ружно за њих.
Одмах морам да станем и да их заштитим. Прва ћу да станем у ред ако нешто треба, али оне вредно и марљиво раде. Оне не играју ни Еврокуп ни Евролигу, тек по нека. Ми ћемо се трудити да у наредне две утакмице будемо што бољи.
Стоје наше грешке које се понављају, али било је позитивних ствари. Као и увек, борићемо се за Србију најбољи могући начин. Нити мени нити групи коју тренирам не пада на памет да одстанемо од било чега. Имамо још две утакмице. Репрезентација Србије није никада одустајала, па ни данас када је било много тешко. Нећемо ни у наредне две, а шта че бити видећемо“, рекла је Маљковић.
Odbojkašice Srbije na startu Svetskog prvenstva večeras sa Kanadom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Маљковић после пораза: Тренирам девојчице које никада нису виделе овако нешто се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.