Тесла повлачи преко милион возила у САД због грешке

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Sep.2022, 09:11

Тесла повлачи преко милион возила у САД због грешке

Компанија за производњу електричних аутомобила „Тесла” повлачи 1,1 милион возила у САД због грешке у систему за аутоматско спуштање прозора, што може довести до тога да возило не открије препреку и да дође до повреде. Фото: Unsplash/Karter-Banan Како Танјуг преноси, систем за аутоматско >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << спуштање прозора ради тако што спречава повреде путника у возилу – заустављањем прозора ако се наиђе на препреку.
Из компаније су навели да нису упознати са било каквим потраживањима у вези са гаранцијом, извештајима са терена, удесима, повредама или смртним случајевима у вези са тим проблемом.
U Čikagu održana druga Balkan biznis konferencija

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Тесла повлачи преко милион возила у САД због грешке се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.