Путин потписао указ о одлагању мобилизације за студенте

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Sep.2022, 07:50

Путин потписао указ о одлагању мобилизације за студенте

Председник Русије Владимир Путин потписао је указ о одлагању делимичне мобилизације за редовне и ванредне студенте, објављено је на сајту Кремља. Фото: Танјуг/Gavriil Grigorov, Sputnik, Kremlin Pool via AP) У документу се наводи да се одлагање мобилизације одобрава редовним и ванредним студентима >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << који похађају наставу по државним програмима средњег стручног и високог образовања у државним образовним и научним организацијама и они који први пут стичу образовање одговарајућег нивоа, преносе „RIA Novosti“.
Путин је 21. септембра објавио делимичну мобилизацију, а биће мобилисани грађани са војним чиновима редова и наредника млађи од 35 година, млађи официри до 50 година и виши официри до 55 година.
У руску војску биће мобилисано укупно 300.000 резервиста.
Italija: Papa pozvao na odbacivanje fosilnih goriva

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Путин потписао указ о одлагању мобилизације за студенте се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.