Алвес: Волим Роналда, сад то могу да кажем

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Sep.2022, 16:15

Алвес: Волим Роналда, сад то могу да кажем

Бразилски фудбалер Дани Алвес испричао је у подкасту саиграча из УНАМ Пумаса, Ефраина Велардеа, да воли Кристијана Роналда као фудбалера и да то сад може јавно да изговори. Фото: Танјуг/AP/Manu Fernandez Алвес и Роналдо водили су велике битке на терену у ел класику шпанског фудбала наступајући >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << за Барселону и Реал Мадрид, па Бразилац тад није могао похвално да говори о Португалцу због ривалитета два клуба.
„Волим Роналда. Сад кад више нисмо у Барселони и Реалу могу то да кажем јер се увек чинило да то нисам могао да изговорим. Кристијано је пример за све нас који немамо толико квалитета, да се уз напоран рад можемо такмичити против најбољих. Страшно га ценим, а то сам му и рекао“, изјавио је Алвес.
Искусни бразилски фудбалер упоредио је Роналда са Лионелом Месијем и признао да је он као фудбалер много ближи Португалцу који игра за Манчестер јунајтед.
„Ако правимо поређење, ја као играч сам много ближи Кристијану него Леу. Идентификујем се више са Роналдом због напорног рада. То сам радио читавог живота, радио напорно да бих био ту где сам данас. То није чист таленат. Таленат је део свега тога, али највећи део је напоран рад. А то је оно што Кристијано ради. Талентован је, али је радом дошао до тога да се такмичи са Месијем и било ким другим“, истакао је Алвес.
Репрезентативац Бразила у каријери је наступао за Баију, Севиљу, Барселону, Јувентус, ПСЖ и Сао Пауло, а од овог лета игра за Мексички УНАМ Пумас.
Mesi se igrao sa Hondurasom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Алвес: Волим Роналда, сад то могу да кажем се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.