Антонов: Верујемо да неће бити нуклеарног рата са САД

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Sep.2022, 19:18

Антонов: Верујемо да неће бити нуклеарног рата са САД

Москва жели да верује да се односи са Вашингтоном нису толико погоршали да би могли да ескалирају до нуклеарног конфликта. Изјавио је данас руски амбасадор у САД Анатолиј Антонов. Фото: Танјуг/АР Photo „Желео бих да верујем да, упркос свим потешкоћама, нисмо пришли опасном прагу >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << падања у амбис због нуклеарног конфликта са Американцима“, рекао је Антонов, преноси ТАСС.
Он је додао да је Русија посвећена принципу да не може бити победника у нуклеарном рату и да се то никада не сме догодити.
Руски дипломата је истакао да су САД „практично уништиле све што се направило на пољу контроле наоружања у претходним деценијама“.
„Перспективе за наредне договоре о стратешкој стабилности остају нејасне“, нагласио је он.
Rjabkov: Rusija ne preti nuklearnim oružjem

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Антонов: Верујемо да неће бити нуклеарног рата са САД се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.