Шампионат Србије у рвању на песку сутра на Ади

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Sep.2022, 14:10

Шампионат Србије у рвању на песку сутра на Ади

Државно првенство Србије у рвању на песку за сениоре биће одржано у суботу 24. септембра на Ади Циганлији, у склопу овогодишњег Сајма спорта, саопштено је из Рвачког савеза Србије. Фото: Рвачки савез Србије Технички организатори такмичења су Рвачки савез Србије и Рвачки савез >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Београда.
„Након најлепсаих и најзлатнијих дана у историји српског рвања које је репрезентација Србије пружила свима нама који волимо рвање на управо завршеном Светском првенству у Београду, настављамо са новим борбама, изазовима и победама. Државно првенство Србије у рвању на песку је још једна прилика да уживамо у вештинама и узбусјењима рвања, а нарочито атрактивности коју рвање на песку нуди. Позивам све, а нарочито младе да подржимо све наше спортове и да покажемо колико је важно и лепо бавити се спортом и живети праве вредности“, изјавио је генерални секретар Рвачког савеза Србије Милан Јелић.
Mirotić propušta početak sezone zbog povrede Ahilove tetive

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Шампионат Србије у рвању на песку сутра на Ади се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.