Данас истиче рок за пријаву фирми за програм „Моја прва плата“

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Sep.2022, 07:23

Данас истиче рок за пријаву фирми за програм „Моја прва плата“

Рок за пријављивање послодаваца за програм „Моја прва плата“ истиче данас, а у другој фази програма од 3. до 31. октобра пријављиваће се кандидати, тј. незапослени млађи од 30 година. Фото: Pixabay/geralt У првој половини новембра повезиваће се кандидати са послодавцима из приватног >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << а у другој половини са послодавцима из јавног сектора.
У децембру ће прво бити објављене листе послодаваца са одобреним позицијама, а онда ће се закључивати уговори између Националне службе за запошљавање, послодаваца и изабраних кандидата.
Програм Владе Србије „Моја прва плата“ спроводи Национална служба за запошљавање уз подршку Министарстава за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, те финансија и омладине и спорта, као и Канцеларије за информационе технологије и електронску управу и Привредне коморе Србије. Циљ програма јесте да млади стекну радно искуство и вештине које ће им помоћи у запошљавању, као и да се привреди пружи подршка у решавању проблема са недостатком кадрова.
Zahvaljujući energiji vetra Srbija ne uvozi struju

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Данас истиче рок за пријаву фирми за програм „Моја прва плата“ се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.