Сара Ћирковић одбранила „Војвођанску Златну рукавицу“

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Sep.2022, 17:46

Сара Ћирковић одбранила „Војвођанску Златну рукавицу“

Млада српска боксерка Сара Ћирковић освојила је 40. „Војвођанску Златну рукавицу“ у омладинској категорији, која је одржана у Суботици, саопштио је Боксерски савез Србије (БСС). Фото: Боксерски савез Србије Селекција Србије на овом такмичењу освојила је четири медаље. На овом >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << такмичењу учествовало је 189 такмичара из 21 репрезентације.
Сара Ћирковић је у категорији до 50 килограма у финалу победила Аниту Адишеву из Казахстана. Драгана Јовановић је освојила сребро у категорији до 52 кг. Наса селекција је у мушкој конкуренцији освојила две бронзе, и то Марко Пижурица и Лазар Лазаревић у категорији до 86 килограма.
Сара Ћирковић је одбранила „Војвођанску Златну рукавицу“, коју је освојила прошле године. Овај турнир је био припрема за Светско првенство, које ће бити одржано у Шпанији од 13. до 27. новембра ове године.
За најбољу српску боксерку проглашена је Драгана Јовановић, а најбољи српски боксер је Марко Пижурица.
Borković: Želim da u velikom stilu pobedim na Srbija reliju

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Сара Ћирковић одбранила „Војвођанску Златну рукавицу“ се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.