Како то изгледа када Ђоковић узме микрофон и запева? (ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Sep.2022, 17:52

Како то изгледа када Ђоковић узме микрофон и запева? (ВИДЕО)

Новак Ђоковић је у центру пажње где год се појави, тако је било и сада на свадби његовог брата Ђорђа. Славље је настављено у Тивту, а тамо је расположење одлично. Потврђује то и снимак који се појавио на друштвеним мрежама, на којем се види како Новак пева познату нумеру „ОК бенда“. Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Танјуг/AP/Darko Vojinovic Поред њега је певач Саша Ковачевић који је такође аплаузима испратио певање српског тенисера.
 
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)


Ђорђе Ђоковић се прво у цркви Светог Марка венчао са својом изабраницом Сашком Веселинов, па је велико славље затим настављено у Црној Гори. Тамо су биле и многе музичке звезде: Сергеј Ћетковић, Жељко Самарџић, па Александра Пријовић која је додатно подигла атмосферу на прослави.
Покушали су новинари пре одласка у Тиват да добију неку изјаву од Новака, па су га тако питали да ли је дао неке брачне савете брату који ће се наћи у новој улози. „Због њега сам најпоноснији. Што се тиче брачних савета, све ће му се само казати“, насмејао се Ђоковић.
Duel Srbije i Španije u prvom kolu Dejvis kupa, prvi na terenu Đere i Ramos-Vinjolas

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Како то изгледа када Ђоковић узме микрофон и запева? (ВИДЕО) се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.