Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Sep.2022, 10:56

Предавање „Да л’ се некад добро јело баш?“ у Музеју Војводине

Презентација ће се одржати у четвртак 15. септембра у Музеју Војводине у 18 часова као пратећи програм изложби о којој се прича „Сан неолитске ноћи.“ Фото: Pexels/Engin Akyurt У жељи да приближи недовољно познату чаролију свакодневног живота прошлости и оживи алхемију кухиња наших >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << предака, у време када се живело много више у складу са природом и када су се њене благодети обилато користиле настао је серијал Образовно – научног програма РТС-а АрхеоКухиња ауторке Милице Поповић.
Које су биљке људи у неолиту користили као замену за бибер?
Од чега су све правили хлеб, чиме су се дохрањивале бебе у праисторији, која јела из ере неолита можемо припремати и данас?
Одговоре на ове и друге занимљиве теме сазнаћете од дела екипе која стоји иза реализације овог серијала на презентацији „Да л’ се некад добро јело баш?“
Predstava „Kafka mašin“ u Srpskom narodnom pozorištu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Предавање „Да л’ се некад добро јело баш?“ у Музеју Војводине се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.