Селектор Италије Ђанмарко Поцеко саопштио списак кошаркаша за квалификације за ОИ

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Jun.2024, 08:15

Селектор Италије Ђанмарко Поцеко саопштио списак кошаркаша за квалификације за ОИ

Селектор Италије Ђанмарко Поцеко саопштио је данас коначан списак од 12 кошаркаша на које ће рачунати у квалификацијама за Олимпијске игре у Паризу. Фото: Танјуг/Сава Радовановић На списку су: Марко Спису, Нико Манион, Авуду Абас, Стефано Тонут, Данило Галинари, Николо Мели, Ђампаоли >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Рићи, Ђордано Бортолани, Гуљелмо Карузо, Ахиле Полонара, Алесандро Пајола и Џон Петрућели.
Италија ће играти на квалификационом турниру за Олимпијске игре у Порторику, од 2. до 6. јула. Популарни „Азури“ су у групи Б где су још Порторико и Бахреин, док су у групи А Литванија, Мексико и Обала Слоноваче. По две првопласиране селекције ће у полуфинале, а победник турнира ће на Олимпијске игре.
Уколико се пласира на Олимпијске игре, Италија ће у Паризу играти у групи Ц са Сједињеним Америчким Државама, Србијом и Јужним Суданом.
Poljska pobedila Kubu i izvadila odbojkašima Srbije vizu za Pariz

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Селектор Италије Ђанмарко Поцеко саопштио списак кошаркаша за квалификације за ОИ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.