Марко Јагодић Куриџа ново појачање Војводине!

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Jun.2024, 15:32

Марко Јагодић Куриџа ново појачање Војводине!

Припреме за наредну сезону у КК „Војводина мтс“ увелико трају, а ново појачање крилни центар Марко Јагодић-Куриџа стиже из „Будућности“ где је играо протекле сезоне. Фото: ABA liga/Bucnost VOLI Новосађани су овим потписом добили изузено квалитено појачање у рекету, што ће им бити од >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << великог значаја за изазове у АБА 2 лиги.
Из извора блиских новосадском клубу наводи се да им је додатно тело, које игра ближе рекету, било потребно.
Повремени српски репрезентативац уједно је и прва аквизиција Војводине у међусезони. На овај начин, црвено-бели су снажно ушли у припреме за наредну сезону, у којој ће имати највише циљеве.
То је освајање трофеја у другом рангу регионалног такмичења, како би се изборио бараж за одлазак на виши ниво, када је АБА лига у питању.
Јагодић Куриџа је претходне три године провео у Будућности, али је временом играо све мање, тако да је било евидентно да га очекује промена средине.
Fudbaleri Vojvodine protiv Ajaksa u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Марко Јагодић Куриџа ново појачање Војводине! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.