Очекује се појачан саобраћај на важнијим путним правцима због почетка распуста

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Jun.2024, 08:23

Очекује се појачан саобраћај на важнијим путним правцима због почетка распуста

Због завршетка школске године и почетка летњег распуста за ученике основних школа, данас и наредних дана на свим важнијим путним правцима у земљи очекује се појачан интензитет саобраћаја, саопштио је Ауто-мото савез Србије (АМСС). Фото: Pixabay/JamesQube За оне који путују ван граница >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << наше земље, АМСС саветује да се на време инфомишу о гужвама на граници, као и о потребним документима за земљу у коју путују или кроз коју пролазе.
Према последњим информацијама добијеним од ЈП „Путеви Србије“, на наплатним станицама нема задржавања возила.
Према информацијама Управе граничне полиције Србије добијеним у 5.15, на путничким терминалима наших граничних прелаза нема задржавања возила.
Vučić se sastaje sa Zaracinom

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Очекује се појачан саобраћај на важнијим путним правцима због почетка распуста се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.