Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Maj.2024, 12:40

Директор Мерцедеса Тото Волф: Не фаворизујемо ниједног возача

Директор Мерцедеса Тото Волф изјавио је данас да његов тим не фаворизује ниједног возача у шампионату Формуле један, преноси Скај спортс. Фото: танјуг/Lisi Niesner/Pool via AP Возач Мерцедеса Џорџ Расел освојио је пето место на јучерашњој Великој награди Монака, док је његов тимски колега >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Луис Хамилтон завршио на седмој позицији.
Хамилтон је после квалификација у суботу изразио незадовољство болидом. Он је истакао да не верује да ће ове године да буде бољи од Расела у квалификацијама. „Увек између возача и екипа може да буде тензије, пошто сви желе најбоље. Мислим да смо као екипа чак и у најнапетијим такмичењима између тимских колега показали да се трудимо да увек на прави начин све избалансирамо и да будемо транспарентни и фер“, рекао је Волф.
Хамилтон на крају сезоне напушта Мерцедес и прелази у Ферари. „Могу то да разумем, као возач желите најбоље од себе и екипе, а понекад када не иде на твоју руку, можеш све да преиспитујеш. Али као екипа, наша мисија 100 одсто је да обојици возача пружимо најбоље болиде, стратегије и подршку“, истакао је Волф.
Расел је седми у генералном пласману возача са 54 бода, док је Хамилтон осми са 42.
Наредна трка у Ф1 биће вожена деветог јуна за ВН Канаде.
Košarkaši Panatinaikosa u spektakularnom finalu pobedili Real i osvojili Evroligu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Директор Мерцедеса Тото Волф: Не фаворизујемо ниједног возача се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.