Јокић: Наша одбрана у другом полувремену је била сјајна

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Apr.2024, 17:37

Јокић: Наша одбрана у другом полувремену је била сјајна

Кошаркаш Денвера Никола Јокић рекао је после победе над Лос Анђелес Лејкерсима (114:103) да је одбрана његове екипе била сјајна у другом полувремену и да је то начин како морају да играју у плеј-офу. Фото: Танјуг/AP Photo/David Dermer Српски кошаркаш је меч окончао са 32 поена, 12 скокова и седам >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << асистенција, играо је 39 минута и најзаслужнији је за вођство Денвера 1:0 у четвртфиналној серији плеј-офа Западне конференције НБА лиге.
„Лејкерси су боље отворили меч, имали су предност у првој четвртини, имали смо минус три на полувремену. Знали смо да морамо нешто да променимо. Наша одбрана у другом полувремену је била сјајна и мислим да морамо тако играмо, ако желимо да направимо нешто“, рекао је Јокић после утакмице.
Уследило је новинарско питање о енергији коју Јокић поседује.
„Само се трудим да читам игру, не форсирам. Трудим се да нађем отвореног саиграча“, закључио је Јокић.
Други меч серије, која се игра на четири победе, на програму је у ноћи између понедељка и уторка, такође у Денверу.
Denver nagets pobedili LA lejkers u prvom meču plej-ofa NBA lige, Jokić 32 poena

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Јокић: Наша одбрана у другом полувремену је била сјајна се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.