Брнабић за сутра сазвала Други Колегијум Народне скупштине

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Apr.2024, 15:31

Брнабић за сутра сазвала Други Колегијум Народне скупштине

Председница Народне скупштине Ана Брнабић сазвала је за сутра Други састанак Колегијума Народне скупштине Четрнаестог сазива. Фото: Танјуг/Раде Прелић На дневном реду Колегијума, који је заказан за 09.00 часова, биће консултације у вези са радом Народне скупштине на Првој седници >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Првог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2024. години.
Састанак ће бити одржан у Дому Народне скупштине.
Посланици ће сутра у 11 часова започети расправу о изменама и допунама Закона о локалним изборима којима се мењају рокови за расписивање и гласање на локалним изборима.
Брнабић је рекла да су предлог потписала 184 посланика.
Porfirije: Treba da se opredelimo za preobražaj i pokajanje

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Брнабић за сутра сазвала Други Колегијум Народне скупштине се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.