Израелска полиција растерала демонстранте са улица Тел Авива

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Apr.2024, 10:31

Израелска полиција растерала демонстранте са улица Тел Авива

Израелска полиција растерала је са улица Тел Авива демонстранте који су протестовали скандирајући слогане против владе и позивајући на ослобађање талаца које држи Хамас. Foto: AP Photo/Leo Correa Претходних недеља демонстранти су блокирали ауто-пут Ајалон, али јуче су шетали неким од >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << најпрометнијих градских улица попут Ибн Габирола, Краља Џорџа и Дизенгофа, преноси Тајмс оф Израел.
Бар Пакула, организатор и предводник протеста изјавио је да је циљ шетње главним улицама Тел Авива да „пробуди становнике града из њиховог самозадовољства“.
Током протестног марша, демонстранти су се обраћали суграђанима који су седели у баштама кафића и ресторана и опомињали их због тога што се нису придружили протесту.
Полиција је поворку зауставила код тржног центра Дизенгоф и растерала демонстранте, а у саопштењу полиције је наведено да није било хапшења и да нису изрицане новчане казне.
Japan: Jedna osoba poginula, sedmoro nestalo nakon pada dva vojna helikoptera

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Израелска полиција растерала демонстранте са улица Тел Авива се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.