Орбан: Лидери ЕУ да буду смењени после јунских избора, руководство подбацило

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Apr.2024, 19:26

Орбан: Лидери ЕУ да буду смењени после јунских избора, руководство подбацило

Лидери Европске уније морају да буду смењени јер не заслужују другу шансу након предстојећих избора за Европски парламент, саопштио је данас мађарски премијер Виктор Орбан. Foto: Szilard Koszticsak/MTI via AP “У Бриселу је невоља, велика невоља. ЕУ руководство је подбацило“, рекао је Орбан >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << присталицама у говору којим је покренуо кампању своје партије Фидес за европске изборе у јуну.
Мађарски лидер је поручио лидерима ЕУ да је време да оду, будући да су током мандата “имали лош учинак и довели бираче у опасност“, као и да европски гласачи “ништа више не желе од њих“, преноси Ројтерс.
Grenel: Istina je da nije svaki ratni zločin slučaj genocida

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Орбан: Лидери ЕУ да буду смењени после јунских избора, руководство подбацило се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.