Бајден разматра уговоре о испоруци оружја Израелу вредне више од милијарду долар

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Apr.2024, 15:01

Бајден разматра уговоре о испоруци оружја Израелу вредне више од милијарду долар

Администрација америчког председника Џозефа Бајдена разматра потписивање нових уговора о испоручивању оружја Израелу у вредности од више од милијарду долара, укључујуц́и тенковску муницију, војна возила и минобацачке гранате, објавио је Вол стрит џурнал, позивајући се на >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << неименоване америчке званичнике. Фото: Танјуг/Matt Rourke Званичници су рекли да се разматрају уговори о испоруци Израелу тенковске муниције калибра 120 милиметара у износу од 700 милиона, као и тактичких возила за 500 долара и минобацачких граната калибра 120 милиметара у вредности од нешто мање од 100 милиона долара.
Званичници су навели да би те уговоре требало да одобри амерички Конгрес, као и да би испорука оружја могла да потраје месецима или годинама.
Амерички и израелски представници нису званично потврдили писање Вол стрит џорнала, пренео је Тајмс оф Израел.
Amir Abdolahijan: Ukoliko Izrael pokrene vojnu akciju protiv Irana, upotrebićemo silu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Бајден разматра уговоре о испоруци оружја Израелу вредне више од милијарду долар се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.