Ово је начин да вам постане гушћа и квалитетнија: Потребна су вам само два састојка

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Apr.2024, 10:17

Ово је начин да вам постане гушћа и квалитетнија: Потребна су вам само два састојка

Најбоља уља за ретку косу, помоћи ће у јачању ваше власи – коса ће бити гушћа и здравија. Фото: Pexels/Tim Mossholder Многе жене имају проблем са косом. Ретка, сува и проблематична коса никоме није пожељна. Фактори као што су стрес, временски услови, промена годишњих доба знатно утичу на >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << квалитет косе, као и на њено опадање.
Постоји мноштво препарата у понуди, који обећавају висок квалитет косе и њен опоравак. Међутим, често мењање препарата може додатно оштети косу и успорити њен раст.
Ипак, постоји један трик. Кључ лежи у 2 састојка која је потребно додати шампону. Реч је о етеричним уљима рузмарина и мандарине која се могу наћи у парфимеријама, продавницама здраве хране или специјализованим продавницама етеричних уља.
Потребно је 5 капи ових есенцијалних уља сипати у 700 мл шампона и добро протрести бочицу. Након тога косу опрати на уобичајен начин.
Оно што је добро у вези са овим триком јесте што нема бојазни од замашћивања косе, јер је концентрација уља веома ниска, а садржај масти знатно нижи од уобичајеног рицинусовог уља које се најчешће користе за негу косе.
Резултати ће постати видљиви након месец дана редовне примене овог трика. Коса ће бити гушћа, јача и здравија.
Ako želite da jutarnju kafu učinite još zdravijom za svoje srce, dodajte joj malo ovog začina

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ово је начин да вам постане гушћа и квалитетнија: Потребна су вам само два састојка се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.