Леброн о Денверу: Придајете превише важности томе

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Apr.2024, 09:53

Леброн о Денверу: Придајете превише важности томе

Леброн Џејмс истакао је уочи новог сусрета Лос Анђелес Лејкерса и Денвер Нагетса у плеј-офу да прошлост није важна за ову серију. Фото: Танјуг/Chris Young/The Canadian Press via AP Нагетси су прошле сезоне „помели“ Лејкерсе са 4-0 на путу до своје титуле, а Лејкерси су савладали Нагетсе у финалу >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Запада на путу до свог прстена у „мехуру“ 2020.
„Мислим да придајете превише важности томе. Ово је дуел прве рунде. Радујемо се плеј-офу. Али је гледамо на то као на реванш. Одиграно је како је одиграно, ово је нова серија. Радујемо се изазову“, рекао је Џејмс.
Међутим, Нагетси нису добили Лејкерсе само у претходној плеј-оф серији, већ су после тога славили у још четири међусобна дуела па су серији од 8-0. „Не би уопште требало да буде лично. Удаљиш се од плана игре ако учиниш то личним. Имамо наш план, треба да изађемо на терен и спроведемо га и живимо са резултатом. Ја сам последња особа коју треба да питате о томе. Предуго играм плеј-оф да бих знао да не треба да полетиш после прве утакмице или због тога ко ти је противник. Треба да останеш миран“, додао је Леброн.
Најбољи стрелац у историји НБА лиге је свестан колико је Денвер, предвођен двоструким узастопним МВП-јем Николом Јокићем, опасан ривал. „Морамо одиграти без грешке. Морамо им отежати. Они ће покушати да отежају намо, очигледно“, закључио је ЛБЈ.
Први меч серије на програму је у недељу ујутру од 2.30 по нашем времену.
Meridianbet i Košarkaški savez Vojvodine potpisali ugovor o sponzorstvu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Леброн о Денверу: Придајете превише важности томе се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.