Гасперини: Остварили смо историјски резултат, желимо да се боримо за трофеј

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Apr.2024, 09:39

Гасперини: Остварили смо историјски резултат, желимо да се боримо за трофеј

Тренер фудбалера Аталанте Ђанпјеро Гасперини изјавио је да је његов тим пласманом у полуфинале Лиге Европе остварио историјски резултат, преносе италијански медији. Фото: Танјуг/AP Photo/Antonio Calanni Аталанта је синоћ на свом терену поражена од Ливерпула резултатом 1:0 у реванш мечу >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << четвртфинала Лиге Европе. Међутим, клуб из Бергама је изборио пласман у полуфинале ЛЕ, пошто је у првом дуелу на Енфилду славио са 3:0.
„Био је френетичан меч. Успели смо да издржимо јак темпо. У мојој каријери можда неће да буде трофеја, али је овај резултат вредан као да смо освојили пехар. Наравно да желимо да се боримо за трофеј, али за мене је успех када видим јединство у тиму“, рекао је Гасперини.
Аталанта ће у полуфиналу ЛЕ играти против Олимпика из Марсеја. У другом полуфиналу ЛЕ састаће се Рома и Бајер Леверкузен.
„Када клуб као што је наш успе да постигне резултат који је историјски, онда морам то да сматрам изузетним за моју каријеру, као и град Бергамо“, додао је тренер Аталанте.
Zvanično: Italijani sa pet timova u Ligi šampiona sledeće sezone

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Гасперини: Остварили смо историјски резултат, желимо да се боримо за трофеј се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.