Миленковић и Фиорентина окончали чешку бајку за полуфинале Лиге конференција

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Apr.2024, 07:36

Миленковић и Фиорентина окончали чешку бајку за полуфинале Лиге конференција

Фудбалери Фиорентине пласирали су се у полуфинале Лиге конференције, пошто су после продужетака победили Викторију Плзен 2:0. Фото: Танјуг/Massimo Paolone/LaPresse via AP За 90 минута игре није било голова на „Артемио Франкију“, да би „виола“ пред својим навијачима одмах на старту првог продужетка >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << дошла у предност.
Само 120 секунди пошто су се вртили на терен, Нико Гонзалес је затресао мрежу за славље домаћих навијача.
Аргентинац се најбоље снашао после корнера и са 11 метара упутио ударац који је голман Плзења само додатно погурао у сопствену мрежу.
Тачку на пласман италијанског тима међу четири најбоље екипе трећег по рангу клупског такмичења ставио је Кристијано Бираги, који је у 108. минуту погодио за 2:0, када је изашао сам испред голмана Плзена и мирно је реализовао акцију.
Anćeloti: Srećan sam zbog plasmana u polufinale LŠ, imali smo težak izazov

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Миленковић и Фиорентина окончали чешку бајку за полуфинале Лиге конференција се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.