Данас променљиво облачно с дужим сунчаним интервалима

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Apr.2024, 07:23

Данас променљиво облачно с дужим сунчаним интервалима

Данас ће бити мало и умерено облачно време с дужим сунчаним интервалима, а само се у брдско-планинским пределима јужне и југоисточне Србије уз више облачности пре подне и средином дана понегде очекује слаба краткотрајна киша, а на високим планинама краткотрајно и слаб снег. Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Градске инфо Дуваће слаб и умерен ветар, северозападни.
Према прогнози Републичког хидрометеоролошког завода (РХМЗ), јутарња температура биће од 1 до 7 °Ц, а највиша дневна од 13 до 17 °Ц.
У Београду ће, након облачног јутра, током дана бити претежно сунчано време уз малу или умерену облачност.
Дуваће слаб до умерен, северозападни ветар.
Јутарња температура биће од 2 до 5 °Ц, а највиша дневна око 15 °Ц.
Према прогнози РХМЗ за наредних седам дана, у суботу ујутру очекује се слаб приземни мраз. Током дана биће мало топлије, пре подне претежно сунчано, после подне уследиће постепено наоблачење, касније после подне с кишом у јужним, увече и у централним, а током ноћи и у већини осталих предела Србије.
Затим нас очекује умерено до потпуно облачно и поново хладније време с дневном температуром мало испод просека за овај период године, местимично с кишом и локалним пљусковима, а на високим планинама југозападне и јужне Србије повремено ће падати снег.
EPS sa privredom ugovara nove niže cene struje koje će se primenjivati od 1.maja

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Данас променљиво облачно с дужим сунчаним интервалима се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.