Изненађујуће предности „соло“ спавања у кревету

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Apr.2024, 19:00

Изненађујуће предности „соло“ спавања у кревету

Постоји много разлога зашто је соло у спаваћој соби добро за ваше здравље. Ако сте сами и стога спавате соло, то вам пружа сталан ниво удобности. Фото: Pixabay/StockSnap Људи који су слободни могу да одспавају и спавају у било ком положају без бриге да ће упасти у простор свог партнера.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> Такође немају проблема са крађом ћебади.
Одлазак у кревет самостално омогућава особи да креира сопствени распоред спавања да се одмори у време и време које јој највише одговара. Неће их пробудити партнер који ноћу устаје на тоалету или јутарњи аларм који би зазвонио пре њиховог аларма.
Људи који су сами чешће спавају боље и дуже од оних који имају партнера. Тело особе која спава сама може му бити само захвално јер је сан најважнији процес који човек пружа свом телу.
Процес спавања даје телу шансу да се напуни за следећи дан, а када смо довољно одморни позитивно утиче на здравље срца и организма уопште.
Stručnjak za spavanje otkrio je najbolje trikove za zaustavljanje hrkanja

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Изненађујуће предности „соло“ спавања у кревету се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.