Које су три најгоре ствари које можете да поједете?

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Apr.2024, 19:01

Које су три најгоре ствари које можете да поједете?

Не кажемо да никада не треба, али у веома ретким приликама. Фото: Pixabay/PublicDomainPictures Најгора ствар коју можете да једете је висококалорична храна која садржи мало здравих и хранљивих материја као што су есенцијални витамини и минерали.
Ту спадају газирани сокови, разна пецива >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и колачи, пржена и смрзнута храна, месне прерађевине, најгоре ствари које можете унети у организам. „Никада не кажем да никада више не треба да једете храну, радије бих рекао да је конзумирате у веома ретким приликама“, каже дијететичар.
Замрзнута пица Већина смрзнутих пица садржи пуно калорија, натријума, шећера и засићених масти и неколико других корисних хранљивих материја.
Газирана пића Газирана пића се веома лако конзумирају у великим количинама, што може допринети великој количини калорија, као и шећера. То може довести до повећања телесне тежине и других здравствених проблема.
Месни производи Сланина, кобасица и месне ђаконије који не само да имају много калорија, већ су богати засићеним мастима, као и неким нитратима и нитритима, који могу да допринесу разним болестима.
Ako idete na trčanje pazite na vreme kada jedete

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Које су три најгоре ствари које можете да поједете? се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.