Како да се успешно решите мољаца?

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Apr.2024, 18:00

Како да се успешно решите мољаца?

Уклањање мољаца са одеће није лако, али се не препоручује употреба отрова који могу угрозити здравље људи и њихових љубимаца.
Отров се не препоручује, али други производи нису довољно ефикасни против мољаца.
Требало би да баците сву одећу на којој сте приметили мољце. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs <<
У међувремену оперите и спакујте све ствари које мољци нису ухватили. Ставите их у замрзивач и очистите свој ормар. Убудуће користите комбинацију производа за превенцију и контролу који не штете људима или животињама.  33 производакоја су тестирана против мољца оцењена су као „лоше или недовољно ефикасне”.
У ормане можете ставити кесе од лаванде или плочице од кедра, али оне неће у потпуности одбити инсекте нити заштитити вашу одећу. Међутим, оне помажу да мољцима отежају живот, без употребе отрова.
У ормане стављајте само одећу коју сте претходно опрали и осушили, јер мољце привлачи зној, додају.
Ne znate kako da se rešite dosadnih muva? Oterajte ih ovim trikovima

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Како да се успешно решите мољаца? се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.