Грчки тенисер Стефанос Циципас први финалиста мастерса у Монте Карлу

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Apr.2024, 17:40

Грчки тенисер Стефанос Циципас први финалиста мастерса у Монте Карлу

Грчки тенисер Стефанос Циципас први је финалиста мастерса у Монте Карлу пошто је после велике борбе победио Италијана Јаника Синера резултатом 2:1 (6:4, 3:6, 6:4) за два сата и 39 минута. Фото: Танјуг/AP Photo/Alberto Pezzali Циципас је освојио први сет пошто је направио један брејк, а ниједном >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << није дозволио Синеру да му одузме сервис. У другом сету виђена је обрнута ситуација, Синер је чувао свој сервис и направио један брејк за изједначење и увођење меча у одлучујући сет.
Већ на старту трећег сета Синер је направио брејк, а код вођства 3:2 драстично је оштећен јер су судије погрешиле на његову брејк лопту за вођство 4:2. Код резултата 4:3 Синер је затражио медицински тајм-аут због бола у нози, а по повратку Италијана на терен Циципас је искористио тек пету брејк лопту у гему и тако се вратио у меч. Затим је потврдио брејк освајањем сервиса и онда на сервис Синера искористио прву меч лопту за пласман у финале.
Циципас ће у сутрашњем финалу играти против победника меча између српског тенисера Новака Ђоковића и норвешког тенисера Каспера Руда.
Olimpijska i svetska šampionka u troskoku Julimar Rohas propušta Olimpijske igre

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Грчки тенисер Стефанос Циципас први финалиста мастерса у Монте Карлу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.