Денвер победио Сан Антонио, Јокић најбољи на мечу

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Apr.2024, 08:46

Денвер победио Сан Антонио, Јокић најбољи на мечу

Кошаркаши Денвер нагетса победили су Сан Антонио Спарсе резултатом 110:105 у првенственој утакмици НБА лиге, а српски репрезентаивац Никола Јокић био је најбољи појединац на мечу. Фото: Танјуг/AP Photo/David Zalubowski Јокић је утакмицу завршио са 42 поена, 16 скокова и шест асистенција.
У >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << тиму Денвера Гордон је постигао 23 поена и седам скокова, Портер 15 поена уз 16 скокова, а најбољи у противничкој екипи био је Вембањама са 23 поена, 15 скокова и осам асистенција и девет блокада.
Bogdanović ubacio 20 poena Čikagu, pa se „sukobio“ sa trenerom, Micić 13 poena

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Денвер победио Сан Антонио, Јокић најбољи на мечу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.