Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Mar.2024, 12:42
Две шољице овог напитка недељно могу смањити ризик од дијабетеса
Редовна конзумација овог освежавајућег напитка може имати значајан утицај на смањење ризика од дијабетеса.
Фото: Pexels/Charlotte may
Јогурт се производи ферментацијом млека помоћу одређених бактерија и препознат је за смањење ризика од обољевања од дијабетеса типа 2.
Ова намирница је изузетан извор калцијума и фосфора, есенцијалних минерала за здравље костију и зуба, као и богат извор витамина Б2, који је кључан...
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.