Спајић: Сигуран сам да ће звездаши испунити „Маракану“ у недељу

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Mar.2024, 14:45

Спајић: Сигуран сам да ће звездаши испунити „Маракану“ у недељу

Заменик капитена фудбалера Црвене звезде Урош Спајић рекао је да је сигуран да ће звездаши испунити „Маракану“ у недељу, кад лидер Суперлиге у мечу 26. кола дочекује крагујевачки Раднички. Фото: Танјуг/Владимир Спорчић „Преузели смо прво место и све иде како треба. Побеђујемо >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и надам се да ћемо наставити у том маниру. Посебно ме радује што тешко примамо голове, и што смо чврсти у одбрани. Знамо да кад је то случај, много је лакше да се игра свака утакмица“, рекао је Спајић, а преноси клупски сајт.
Додао је да је иза екипе важна победа у Нишу, на изузетно тешком гостовању и то после „вечитог дербија“. „Заиста нас је дерби емотивно исцрпео, јер смо били бољи ривал, али нисмо победили. Ипак, у Нишу смо показали да је остало енергије у нама и одиграли смо добру утакмицу, те победили и вратили се на прво место. Желим да ту и останемо“, додао је Спајић.
Наредни ривал Звезде је у сјајној форми, има шест везаних победа у Суперлиги и не зна за пораз у 2024. години. Утакмица је на програму у недељу од 16 часова. „Очекује нас изузетно тешка утакмица, против екипе која је хит пролећног дела сезоне. Имају шест везаних победа и то довољно говори о њима. На нама је да будемо концентрисани и мотивисани, у шта не сумњам. Играмо пред нашим навијачима, на „Маракани“, и ту смо увек фаворити, без обзира на противника. Даћемо све од себе да победимо“, истакао је штопер Звезде.
Захвалио се на крају Спајић навијачима и позвао их да дођу на утакмицу у недељу. „Хвала им на огромној подршци у „вечитом дербију“, а затим и у Нишу. Незгодан је термин био, радни дан, падала је киша, али без обзира на све то – били су уз нас. Носе нас, заиста су наша крила, и много нам је лакше да играмо уз њихову подршку. Уз сву захвалност, позивам их да у недељу дођу у што већем броју. Последња је утакмица пред репрезентативну паузу и веома битна, тако да верујем да ће се звездаши одазвати и доћи у што већем броју да нас носе до нове победе“, закључио је Спајић.
Medvedev savladao Runea i plasirao se u polufinale Indijan Velsa

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Спајић: Сигуран сам да ће звездаши испунити „Маракану“ у недељу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.