Одевни комади су идеални за жене ситније грађе

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Mar.2024, 14:01

Одевни комади су идеални за жене ситније грађе

Пронаћи стајлинг и комбинацију у којој ћете истаћи своје предности, а која вас неће “прогутати” је прави посао за жене ситније грађе. Морате водити рачуна о величини, кројевима, релативно свему. За вас нема опуштања када је у питању куповина одеће. Фото: Unsplash/Joshua Rondeau Следи мали >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << водич, који ће вам помоћи да на прави начин одаберете одећу која ће вам одговарати, као и одевне комаде које би заиста требало да увек имате у свом гардероберу.
Уске фармерке + балетанке са шпицастим врхом + кроп капут Уске, “skinny” фармерке су одличан избор за ниже даме, поготово када су дужине мало изнад чланка. Обућа са облим врхом визуелно скраћује, па се увек опредељујте за оне са шпицастим врхом како бисте издужили ноге. Уз ову комбинацију обуците и капут до кукова који неће изгледати превелико на вама.
Хаљина са цветним дезеном + каиш + чизмице Цветна миди хаљина која открива листове се може носити у било које годишње доба. Дужина изнад колена је идеална за ситније жене, јер показује мало коже између хаљине и чизама, што визуелно издужује ноге. Са каишем истакните струк, а ако одаберете лежернију хаљину, каиш ће јој дати лепу силуету.
Блуза са V-изрезом + фармерке звонцаре + блок штикла Звонцаре и штикле су савршен спој који издужују фигуру. Женствени гродњи део в-изрезом је класичан стилски трик који издужује врат и фокус усмерава на лице.
Кожна сукња + гломазни џемпер + чизме Кратка кожна сукња одлично иде уз гломазни џемпер, највише због тога што ствара идеалан баланс. Увуците предњи део џемпера у сукњу и спремни сте за излазак. Чизме су наравно аксесоар који ће комплетирати ваш стајлинг.
Boyfriend“ фармерке + бела мајица + дугачки кардиган Правило кроп фармерки – без обзира на стил, увек увлачите горњи део одеће у њих. Белу мајицу увуците у предњи део фармерки како бисте визуелно креирали издужени изглед ногу. Супротно миту да дуги кардигани не стоје ниским дамама, овај одевни комад заправо издужује.
Čizme kao glavni aksesoar – Najboljih sedam kombinacija

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Одевни комади су идеални за жене ситније грађе се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.