Објављена коначна ранг-листа пензионера који имају право на бањски опоравак

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Mar.2024, 11:59

Објављена коначна ранг-листа пензионера који имају право на бањски опоравак

На огласним таблама Савеза пензионера Србије и Удружења пензионера Србије „Независност“ као и огласним таблама свих организационих јединица Фонда за пензијско и инвалидско осигирање (ПИО) објављена је коначна ранг-листа пензионера који су остварили право на бесплатну рехабилитацију >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у бањама Србије, објавио је Фонд ПИО. Фото: Градске инфо За опоравак се пријавило око 60.000 корисника а право на десетодневни опоравак у бањи остварило је 22.089 пензионера, при чему је су у овај број укључени и пратиоци за кориснике неге и помоћи другог лица, односно за кориснике којима је неопходна пратња током рехабилитације.
Након објављивања коначне ранг-листе следи склапање уговора између Фонда ПИО и рехабилитационих центара, а Фонд ће упутити обавештења корисницима који су остварили право, са информацијом за коју бању су опредељени и које терапијске услуге, односно физикалне процедуре ће добити у бањи.
Истовремено, Фонд доставља спискове пензионера рехабилитационим центрима и за очекивати је да већ крајем марта из бања почну да позивају прве пензионере на рехабилитацију.
U Srbiji danas oblačno, u brdsko-planinskim predelima sa padavinama

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Објављена коначна ранг-листа пензионера који имају право на бањски опоравак се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.