Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Mar.2024, 20:22

Понош ударио на ђиласовце! Смета му СНС кампања од врата до врата, а тајкунска листа ради исто! (ВИДЕО)

НАТО генерал са хрватском путовницом Здравко Понош „ударио“ је на ђиласовску коалицију „Србија против насиља“ Фото: Antonio Ahel/ATA Images – Сад су сви људи осетљивији, па и храбрији. Ево, чињеница да људи у својим стамбеним зградама истерују напоље оне који су неовлашћено ушли, ако >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << тако може да се каже. Друга ствар је кад вам неко позвони на врата вашег стан а нит вам је род нит помози Бог, нити је болестан, него тражи политичку подршку. И нормално је да људи нервозно реагују. Неким људима није место у зградама у којима не станују – рекао је Понош.
Међутим, исто то ради и такозвана „Србија против насиља“, што можете погледати у видео-прилогу.
https://gradskeinfo.rs/wp-content/uploads/ponos-video.mp4
Сада се поставља питање – да ли ће сада Понош и насилни студенти јурити и ове људе по улицама?!
Đilasov nasilnik Nikola Ristić se pravda u tajkunskim medijima: Laže da nikoga nije napao!

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Понош ударио на ђиласовце! Смета му СНС кампања од врата до врата, а тајкунска листа ради исто! (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.